Terug

Koperen handgemaakte ketting??

Patricia

ik heb thuis een ketting achter de verwarming gevonden, althans, ik denk dat het een ketting is. Het is van koper. Het zijn allemaal kraaltjes van een halve cm doorsnee en er hangen 5 hangers aan. Die hangers hebben een formaat van 1 x 4 cm ongeveer. Het zijn een soort koperen veters (dus plat en geweven look), met onderaan lusjes. Het middelste hangertje heeft de grootste lus. Het is duidelijk te zien dat het handgemaakt is. Voor ons heeft hier een oude dame gewoond, dus ik denk dat het oud is. Mijn vraag, uit welke tijd komt het en is het idd een ketting. Ik heb uiteraard een foto.


1 Antwoord

Antwoord van Value & Views®

Beste Patricia, 
Miscchien wilt/kunt u een foto opsturen?
Met vriendelijke groet, 

Willie Joldersma

Taxatieteam Value & Views®

Raadhuisstraat 17 (http://goo.gl/maps/kX4K)
Enschede, Nederland
tel. +31(0)53-4312495
(10.00 t/m 18.00 uur)
spoed: 06-54724066
taxatieteam@valuenviews.nl

www.valuenviews.nlwww.detaxatiesite.nlwww.erkendeinboedeltaxateurs.comwww.erkendebedrijfsinventaristaxateurs.nlwww.onafhankelijkecontraexpertisetaxatie.nl

Inschrijvingen en deponering Algemene Voorwaarden KvK onder nummer 08134529

Onafhankelijk en erkend taxateurs, schade-experts roerende goederen & machinerieën conform art. 960 Burgerlijk Wetboek 7

*alle, ook de evt. door u aangeleverde gegevens mbt de opdracht blijven in onze digitale kluis bewaard. Ten alle tijde is uit deze catalogue raisonné het originele rapport na te zien.
Daarnaast houden we ons vanzelfsprekend aan de geheimhoudingsplicht jegens derden aangaande onze clientèle en de voor hen uitgevoerde opdrachten.

(Algemene Voorwaarden conform TMV zijn gedeponeerd bij de KvK Twente-Salland ovv 08134529)