Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch 2011


16 tot en met 25 april 2011 kunt u weer 10 dagen genieten van mooie en hoogwaardige kunst en antiek. Al 45 jaar trekt de Art & Antiques Fair jaarlijks tienduizenden kunst- en cultuurliefhebbers met een goede smaak naar ’s-Hertogenbosch. Tijdens de AFSH presenteert zich een interessant krachtenveld aan deelnemers op het gebied van o.a. middeleeuwse kunst, barok, renaissance, moderne en hedendaagse kunst. Ook zijn vrijwel alle prominente antiquairs uit Nederland en Vlaanderen aanwezig.

45 jaar Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch

“Bewijs van goede Smaak”

 

De 45ste editie belooft een bruisend spektakel te worden. De Brabanthallen zijn stijlvol ingericht en lange lanen leiden u langs het rijke aanbod van kunst en antiek. Na het bezoek aan de galeries, kunt u op één van de terrassen genieten van een drankje en hapje.

 

Aan de vertrouwde succesformule van een intieme en sfeervolle kunst- en antiekbeurs worden tal van smaakmakende ingrediënten toegevoegd. Dé trekpleisters zijn onder andere het geweldige deelnemersveld, unieke tentoonstellingen, rondleidingen en een lezingenprogramma.

 

Organisatie is in handen van Stichting Nederlandse Kunst- en Antiekbeurs

Voor meer informatie, zie de website www.afsh.nl

 

Untitled


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via antiekwinkel-info.nl