Mantorini BV


Rembrandtlaan 4b 3723 BJ Bilthoven
06 82557211 Klik om te bellen

Over Mantorini BV

Mantorini (vh BM de Sociëteit) is de lifestyle voor liefhebbers die houden van het pure leven en authentieke objecten. Die genieten van culinaire ontdekkingen of wijnproeverijen. Die creatief zijn en weten te stylen met een unieke signatuur en ontwerp. De herkenning beleven van het ‘la dolce vita’ gevoel in een moderne setting. Wij staan voor pure genietmomenten in het leven.

Ontdek onze MI Collectie. Het karakter? Bijzondere authentieke objecten elk met een eigen signatuur en story. Door de wisselende collecties die wij hebben ontdekt in binnen- of buitenland is het telkens een verrassing. Variërend van 17e tot en met 20ste eeuws.

De MI Collectie tref je online en in onze MI Showroom, de ontmoetingsplek voor liefhebbers van kunst, eigentijds en design. Een walhalla voor particulieren, stylisten en andere professionals. Die op zoek zijn naar exclusieve objecten voor een buitengewoon interieur, hotel, restaurant of kantoor. Ook voor binnen- en buitenlandse locaties de plek om hier een heuse Mantorini touch aan te geven. Heerlijk om de stijlen te ervaren, authenticiteit te proeven of een unica te ontdekken. 

Zelf een bijzonder object of collectie te verkopen via ons? Laat het ons weten.

Mantorini creëert genietmomenten. Richt zich op onderscheidend wonen en kunst in al haar facetten, culinaire ontmoetingen, tastings en styling voor in en rondom je huis. Ook zijn wij de inspiratiebron voor kunstliefhebbers en houden verkoopexposities via MI Art Podium.

Foto's

Entree Hermesweg 5 Baarn (rechts van Nijhof)

Mantorini BV in het kort

Soorten antiek

Beelden
Bureau's
Curiosa
Diversen
Horloges
Ikonen
Industrieel antiek
Jukeboxen
Kasten
Klein zilver
Klokken
Kroonluchters
Schilderijen
Serviezen
Sieraden
Speelgoed
Spiegels
Tafels

Restauratie van antiek

Ja

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

Vakbekwaam voor het Veilinghoudersbedrijf

Team

Onze locatie

Mantorini BV


Rembrandtlaan 4b 3723 BJ Bilthoven
06 82557211 Klik om te bellen