Maison 'd Antique La


Bisschopsmolenstraat 54/60 4876 AP Etten-Leur
0765013077 Klik om te bellen

Over Maison 'd Antique La

Ons familiebedrijf, vindt haar oorsprong in het antiek. In de loop der jaren is dit aangepast aan de huidige tijd met vintage, retro, meubelontwerp, maatwerk en interieuradvies. Wij komen graag bij u thuis voor een interieuradvies op maat of maken een afspraak bij ons in de winkel.
Daarbij streven wij ernaar samen met u een persoonlijk ontwerp te maken, de mogelijkheden zijn hierbij vrijwel onbeperkt. Wij hebben een groot assortiment en zijn gespecialiseerd in meubelen, accesoires, verlichting enz. Belangrijk voor ons zijn sfeer, service en eigen identiteit.
Op onze site vindt u een greep uit ons assortiment, dit alles is vanzelfsprekend ook rechtstreeks te bestellen.is ontstaan in de jaren 70 toen het antiek erg gewild was. In die jaren werd er veel antiek uit Engeland en Frankrijk geïmporteerd. Heden ten dagen hebben wij naast onze antiek collectie ook veel meubelen gemaakt van oud hout. Erg gewild zijn de op maat gemaakte ontwerpen die aan de hand van de individuele wensen van de klant tot stand komen.

Foto's

Maison 'd Antique La in het kort

Soorten antiek

Bureau's
Diversen
Kasten
Klokken
Kroonluchters
Serviezen
Spiegels
Tafels
Vloeren

Restauratie van antiek

Ja

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja