Hofstede Antiek


Deventerweg 2 / 2a 7245 AX Laren
06-53833655 Klik om te bellen

Over Hofstede Antiek

Hofstede Antiek is sinds 1996 gevestigd in het Gelderse dorp Laren. De antiekwinkel is de laatste jaren uitgegroeid tot een vloeroppervlakte van ruim 300m2 met een showtuin met antieke bouw- en tuinmaterialen.
De collectie antiek en curiosa, die met veel gevoel bijeengezocht en tentoongesteld is, is door ons persoonlijk geselecteerd in m.n. Frankrijk, Engeland, Portugal Duitsland en Nederland. De stukken worden, voordat zij in de winkel tentoongesteld worden, vakkundig gerestaureerd.
Voor restauraties of stoffering van uw meubelen, als ook voor taxatie of verkoop van uw boedel bent u hier aan een vakkundig en vertrouwd adres.
Wij streven naar een uitstekende service: gratis bezorging in de directe omgeving van Laren, vrijblijvend advies aan huis m.b.t. bv. het plaatsen van een schouw en geven garantie op al onze klokken.
Een kleine greep uit ons assortiment vindt u op deze site. Voor een compleet overzicht nodigen wij u van harte uit in onze winkel te bekijken.
Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even bellen of contact met ons opnemen via e-mail: info@hofstedeantiek.nl of kijk op www.hofstedeantiek.nl

Foto's

introductie

Hofstede Antiek in het kort

Soorten antiek

Beelden
Bureau's
Curiosa
Diversen
Industrieel antiek
Kasten
Klein zilver
Klokken
Kroonluchters
Schouwen
Serviezen
Spiegels
Tafels
Tapijten
Verlichting
Vloeren

Restauratie van antiek

Ja

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Hofstede Antiek


Deventerweg 2 / 2a 7245 AX Laren
06-53833655 Klik om te bellen