De Pagter Interieurs


Herenstraat 9 4331 JS Middelburg
0118634133 Klik om te bellen

Over De Pagter Interieurs

De Pagter Antiek & Interieur is in 1975 gestart als antiekhandel. Sindsdien is er veel veranderd. Niet alleen is de ‘antiekhal’ vele malen verbouwd en uitgebreid, maar het accent van de collectie is steeds meer verschoven van antiek naar interieur.

Deze collectie is het best te omschrijven als modern landelijk. Door veel aandacht te besteden aan de inkoop, op internationale woonbeurzen, maar ook bij kleine, zich onderscheidende leveranciers, weten wij een heel eigen woonconcept neer te zetten.

Momenteel ligt het accent op blankhouten meubelen van elmwood, old pine en teakhout. Het aanbod van robuuste tafels, grote dressoirs, wandtafels en kasten, in veel soorten en afmetingen, is uniek te noemen.

Een opvallend segment in onze collectie zijn de lederen (hoek)banken en fauteuils van 100% Nederlands fabricaat. Deze zitmeubelen zijn leverbaar in veel uitvoeringen, maar hebben twee dingen gemeen: kwaliteit en comfort.

Nog zo’n in het oogspringend en sfeerbepalend element is het enorme assortiment aan verlichting. Antieke kroonluchters, industriële hanglampen en vaaslampen, ze zijn allemaal aanwezig bij De Pagter Antiek & Interieur.

Natuurlijk zijn de roots van weleer niet vergeten. Tussen de nieuwste trends staan nog altijd mooie, antieke meubelen uit Nederland, Frankrijk en Engeland. Deze unieke meubelen kunnen overigens ook als blikvanger in een modern interieur geplaatst worden.

Omdat de gehele winkel is ‘aangekleed’ met woonaccessoires en decoratie krijg je het gevoel van thuiskomen.

De Pagter Antiek & Interieur heeft 3 interieurwinkels:MIDDELBURG

Midden in het centrum van Middelburg staat onze hoofdvestiging. De aaneenschakeling van de meerdere panden levert een winkeloppervlakte van 3000 m² op, met 2 ingangen. U kunt (ver)dwalen in de sfeervol ingerichte kamers en ruimten.

VEERE

In het schilderachtige Veere hebben wij een winkel aan de gezellige jachthaven. In het verrassende interieur komen de meubels en de vele woonaccessoires goed tot hun recht.DOMBURG

In het van oudsher mondaine Domburg hebben wij de beschikking over het oude gemeentehuis aan de Markt. Het monumentale en karakteristieke pand met 2 verdiepingen in combinatie met de collectie meubelen en decoratie ademen sfeer en allure uit.GROOTHANDEL

Vanuit de vestiging in Middelburg leveren wij aan detaillisten in de woonbranche. Tijdens de openingsuren bent u, al dan niet op afspraak, van harte welkom.WEBSITE

Op onze website staat slechts een gedeelte van onze omvangrijke collectie. Wij trachten uiteraard de website up-to-date te houden, maar het kan voorkomen dat een artikel (uit)verkocht is en nog wel vermeld is. Ook is het mogelijk dat een artikel in een andere kleur of uitvoering op de site staat dan in de winkel(s) wordt getoond. Het kan voorkomen dat een artikel uit de vaste collectie tijdelijk niet leverbaar is. Indien u interesse heeft in een, op de website, getoond artikel en dit wilt komen bekijken, raden wij u aan eerst contact op te nemen met onze winkel in Middelburg. Het kan ook voorkomen dat het artikel in een van de andere winkels aanwezig is.

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.AFLEVERING

Onze eigen bezorgdienst levert uw aangekochte meubels bij u thuis af, na afspraak. Vanaf € 1.000,- bezorgen wij gratis in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen. In Wallonië, Luxemburg en Nordrhein-Westfalen bezorgen wij gratis vanaf € 1.500,-.

Bezorgingen in geheel Europa zijn mogelijk d.m.v. een erkend meubeltransporteur.BEDRIJFSGEGEVENS

De Pagter Antiek & Interieur b.v.

Herenstraat 9

4331 JS Middelburg

Email: info@depagterantiekeninterieur.nl

K.v.K. Middelburg nr. 22049481

BTW nr. NL815963324B01

De Pagter Interieurs in het kort

Soorten antiek

Bureau's
Diversen
Kasten
Klokken
Kroonluchters
Spiegels
Tafels

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

De Pagter Interieurs


Herenstraat 9 4331 JS Middelburg
0118634133 Klik om te bellen