De Kling


De Kling 3 6333 ER Schimmert
045-2059500 Klik om te bellen

Over De Kling

De Kling, kunst en antiek in het centrum van Zuid-Limburg.

Wij houden ons bezig met de inkoop en verkoop van antiek en kunst in de ruime zin van het woord. In onze winkel hebben we een ruime keuze in antieke tafels, lampen, porselein, serviezen, bijzonder klein antiek en nog veel meer. Bij onze collectie schilderijen ligt de nadruk op Limburgse kunst maar er zijn ook veel werken van buiten onze provinciegrens te vinden. In de samenstelling van onze collectie antiek hebben we geen beperking aangelegd; indien we de hand kunnen leggen op naoorlogs design dan kopen we dat ook. Bij de aankoop hanteren we als criteria dat een stuk apart moet zijn en dat het zijn materiële en (kunst)historische waarde moet blijven behouden; zowel voor ons als voor onze klant.

Indien u antiek of kunst wilt verkopen dan kunt u verschillende wegen inslaan. U kunt naar de veiling, u kunt een object zelf verkopen of u verkoopt aan ons. Elk verkoopkanaal heeft voordelen en nadelen. Als u aan ons verkoopt, dan ontvangt u meteen uw geld, u betaalt geen kosten en zeker als het om bijzondere stukken gaat; u krijgt bij ons een betere prijs dan dat u het stuk zelf aan de man probeert te brengen.
Wat kopen we: antiek zilver, beelden (hout, brons, porselein), Chinees (blauw/wit, Kangxi, famille rose, famille verte) en Japans (Imari) porselein, curiosa, oud speelgoed, Europees antiek porselein (Meissen, KPM, Sevres), glas en kristal, aardewerk van Rozenburg ,Amphora Holland, Ram, Amstelhoek, De Distel, design, posters en prenten, lampen, boeken van voor 1800, complete verzamelingen etc. Ook wat kunststijlen betreft hebben we geen beperking; we kopen Jugendstil, Louis Seize, Biedermeier, postmodern Art deco, etc. Aarzelt u of iets interessant voor ons is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze winkel is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00. Indien u iets moois gezien hebt op onze website of u wilt informatie over het verkopen van een stuk, dan kunt u ook buiten de openingstijden bij ons terecht. Mail of bel voor het maken van een afspraak.

De Kling in het kort

Soorten antiek

Bureau's
Diversen
Kasten
Klokken
Kroonluchters
Schilderijen
Serviezen
Spiegels
Tafels

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

De Kling


De Kling 3 6333 ER Schimmert
045-2059500 Klik om te bellen