Curieus Brocante


Gerritsstraat 38 7981 BT Diever
0658801158 Klik om te bellen

Over Curieus Brocante

WELKOM BIJ CURIEUS BROCANTE
Een vleugje van alles
Een stukje herinnering ......
Wij hebben waarschijnlijk allemaal wel eens gezegd of gehoord van onze ouders of grootouders
"Die goede oude tijd". Vaak komt dit voort als wij iets horen, zien of ruiken uit die goede oude tijd.
Aan die goede oude tijd hebben we allemaal wel een herinnering. Door eigen ervaring weten wij dat er meer mensen zijn die graag hun stukje herinnering tot leven willen laten komen. Zo weet ik mij nog te herinneren, dat wij vroeger een groen Zand, Zeep en Soda rekje in de keuken hadden hangen, met een hand en theedoek rekje eronder afgedekt met een mooi kleedje met de tekst Morgenstond heeft goud in de mond, met de afbeelding van een haan. Het zag er knus en gezellig uit.
Zo gemakkelijk vroeger al deze dingen te verkrijgen waren, zo naarstig moeten wij nu op zoek naar juist dat ene waar wij een herinnering aan hebben. De ene keer heb je het geluk dat je het vindt, en de andere keer zal je verder moeten zoeken.
Door zelf deze zoektocht te maken, zijn wij hierdoor 'geïnspireerd geraakt om andere mensen bij deze zoektocht te helpen. Wij hebben inmiddels een vleugje van alles weten te vinden. Het is de moeite waard om eens kijkje te komen nemen in onze winkel of in onze webshop, U bent van harte welkom. Bent u op zoek naar iets specifieks neem dan contactmet ons op, zodat wij u misschien met uw zoektocht kunnen helpen.
Met vriendelijke groet het team van

Curieus Brocante

Foto's

Curieus Brocante in het kort

Soorten antiek

Beelden
Curiosa
Diversen
Industrieel antiek
Klein zilver
Serviezen
Speelgoed
Spiegels

Online collectie bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Curieus Brocante


Gerritsstraat 38 7981 BT Diever
0658801158 Klik om te bellen